Hledáte dárek pro těhotnou kamarádku? Poradíme vám!

Řekla vám vaše kamarádka, sestra nebo švagrová radostnou novinu a vy přemýšlíte, co darovat budoucí mamince? Přinášíme vám užitečný článek o tom, jak vybrat správný dárek a kdy ho věnovat. V článku najdete také perfektní tip na dárek pro těhotnou, na který nikdy nezapomene.  

 

Pozor na pověry

Mnoho žien verí, že darovanie detských vecičiek ešte pred pôrodom dieťatka prináša nešťastie a preto je dobré vždy sa uistiť ako je na tom budúca mamička s poverčivosťou. V prípade, že budúca mamička organizuje baby shower party je pravdepodobné, že s touto starou poverou nemá žiaden problém a darčeky s radosťou prijme ešte pred narodením bábätka. Ak budúca mamička predsa len patrí medzi maminy, ktoré darčeky preberajú až po narodení dieťaťa a vy máte silnú potrebu venovať jej niečo ešte pred týmto dátumom, vhodná môže napríklad poukážka na nákup tehotenských a detských vecičiek.

Dárek pro ni

Následujícími dárky pro nastávající maminku rozhodně nic nezkazíte. Můžete si koupit těhotenské oblečení, těhotenskou kosmetiku nebo něco s přidanou hodnotou, například poukaz na těhotenské focení. Spolu s poukazem můžete mamince darovat také těhotenský deník nebo vzpomínkovou knihu obsahující kapitolu k zápisu těhotenství, aby si těhotná žena mohla zapsat všechny nezapomenutelné okamžiky těhotenství.

Zeptejte se, co potřebuje

Abyste si byli jistí, aby nastávající maminka dostala dárky pro miminko ještě před porodem, nebojte se jí zeptat, co potřebuje. Výbava pro miminko přijde budoucí rodiče na pěkný peníz a seznam přání pro miminko může budoucím rodičům pomoci lépe se s novou situací vyrovnat. Zeptejte se, zda budoucí rodiče takový seznam mají, a pak je na vás, kolik do dítěte hodláte investovat. V nabídce jsou možnosti v každé cenové relaci od lahví a plenek přes zavinovačky a kolébky až po samotný kočárek.

Věnujte jí něco speciálního

Emoce jsou tím nejsilnějším dárkem pod sluncem, a proto ani ten nejdražší kočárek a nejkrásnější kolébka nepřebijí dárky s přidanou hodnotou. Můžete pro nastávající maminku něco vyrobit, uspořádat pro ni oslavu narození dítěte nebo si vybrat z nabídky speciálních dárků, na které nikdy nezapomene. Naším tipem na dárek k těhotenství je vzpomínková kniha 3 v 1, která obsahuje těhotenský deník, první rok dítěte a důležité milníky v dětství až do 10 let. Mluvíme o knize "Z lásky se zrodilo...“ s krásným designem, jehož příběh vytváří sami rodiče svými poznámkami, vyznáními a vloženými fotografiemi. Tato knížka pro miminko navždy uchová vzpomínky na těhotenství a dětství. Věnování této knihy umožní vaší přítelkyni kdykoli si připomenout tyto krásné okamžiky a přiblížit první roky života samotnému dítěti. I po letech vyvolává kniha v rodičích a dětech mnoho silných emocí.

 

Ať už se rozhodnete pro jakýkoli dárek, věřte, že dárek darovaný od srdce je vždy nejkrásnější.

Knihu Z lásky se zrodilo objednáte zde:

      

Zpět do obchodu